My Danish Blog

« نوشته قبلی

  

صفحه اصلی

  

نوشته بعدی »


از ترس نیک آهنگ

سه شنبه، ۲۲ آذر، ۱۳۸۴

گفتیم تا نیک‌آهنگ، لینک بیلی و من را پاک نکرده است چبزی اینجا بنویسیم. این کاریکاتوریست هم بعد از سال‌ها به یکعده لینک داده و مرتب تهدیدشان می‌کند اگر فعال نباشند لینکشان را حذف می‌کند، نه خودش خواب و خوراک ندارد فکر می‌کند همه اهل کوفه‌اند. با او کاملا موافقم که وبلاگ یک رسانه شخصی‌است و شور و حرارتش را هم من یکی تحسین می‌کنم. کار وبلاگ مثل یادگیری موسیقی است. طرف یکهو تصمیم می‌گیرد سازی بنوازد، خب اولین کار خریدن ساز است و بعد آموزش دیدن که هردو ساده و امکان‌ پذیر است. ولی طرف بعداز مدتی درمی‌یابد که انگار موضوع جدی‌تر از آن است که فکر می‌کرد و نوازنده شدن تنها خریدن ساز و پیش استاد رفتن نیست بلکه باید ریاضت کشبد، تمرین کرد، منظم بود و رنج برد که گنج میسر نمی‌شود و... بعد ول می‌کند چون از عهده‌اش ساخته نیست. وبلاگ هم چیزی در همین مایه است، درست کردنش مثل خریدن ساز ساده است ولی تداومش نه، علاقه می‌خواهد و پشتکار و نظم و از همه مهم‌تر حرفی برای گفتن. خیلی‌ها با شور فراوان وبلاگی درست می‌کنند، مدتی می‌نویسند و بعد همان داستان تکراری که همه می‌دانیم، بین نوشتن‌ها فاصله می‌افتد و دست‌آخر هم کره‌کره اش را پایین می‌کشند.

تمام آخر هفته گرفتار بودم از آن نوع گرفتاری‌هایی که دوست دارم. انجمن موسیقی ایرانی کارگاه موسیقی داشت با حضور استاد مجید درخشانی. شنبه هم کنگره سالانه انجمن برگزار شد و من بعنوان مسؤل انجمن از زمان تاسیس تاکنون که شش سال می‌شود خودم را برای همیشه کنار کشیدم، علتش هم داستان درازدامنی است که برمی‌گردد به فرهنگ کار دسته‌جمعی ایرانیان. فعلا این اشاره کوتاه بس است، شاید در فرصتی به آن پرداختم.

وضع جسمانی و روحانی حقیر هم بهتر است، سرگیجه‌ها هم خیلی کمترو کمتر شده است. علت بیماری هم مشخص شد یک ویروس بی‌معرفت قصد آزارم را داشت که با دارو بجانش افتاده‌ام و این‌روزهاست که برای همیشه ترتیبش را بدهم. راستی شنیدم بازهم رییس‌جمهوری منور در این سفر اخیر دسته‌گل تازه‌ای به آب داده است؟


::: ایمیل :: اسدالله علیمحمدی :: ۱۵:۴۴ :::

LINK  |  Comment 14
دوستان به اين نوشته لينک داده‌اند:

پيام‌هاى زير را براى اين يادداشت نوشته شده:

 نويسنده: سیخونک

پنجشنبه، ۲۴ آذر، ۱۳۸۴ ساعت ۰۸:۰۶

اسد جان فکر می‌کنم لازم است یک کمی بخندی چون خنده بر هر درد بی‌درمان دواست. برای همین عکس رئیس جمهور منتخب و محبوب ایران را برایت می‌فرستم که آن‌را بگذاری یک جایی روی این اینترنت که بلکه همه آ‌نرا ببیند. برای دیدنش برو تو لینکش.
file:///C:/DOCUME~1/MK/LOKALE~1/TEMP/national%20geography%20mimoon.jpg

 E-mail:  lorani@gmail.com

 URL:  وارد نشده است


 نويسنده: مهتاب

پنجشنبه، ۲۴ آذر، ۱۳۸۴ ساعت ۰۳:۱۲

سلام...... اسد جان مگه آنتی ويروستونو آپگريد نکرده بوديد؟...... از شوخی گذشته خوشحالم که بهترين.
ارادتمند

 E-mail:  وارد نشده است

 URL:  http://moonlightlady.blogsky.com


 نويسنده: زیتا

چهارشنبه، ۲۳ آذر، ۱۳۸۴ ساعت ۲۰:۳۲

سلام.خوشحالم که گناهکار اصلی يک ويروس بوده. و حالتان خوب است.در مورد ايران و سخنرانی،نميدونم،شايد هم پای يک ويروس در کار باشه.

 E-mail:  zita_javadi@yahoo.es

 URL:  http://ertebatbamihan.persianblog.com


 نويسنده: سوسکی

سه شنبه، ۲۲ آذر، ۱۳۸۴ ساعت ۲۳:۵۱

خوشحالم که ترتيب ويروس را دادی عمو اسد جان!
هميشه به تندرستی
--سوسکی

 E-mail:  reachsooski@yahoo.ca

 URL:  http://sooski.persianblog.com


 نويسنده: هاله

سه شنبه، ۲۲ آذر، ۱۳۸۴ ساعت ۲۳:۲۸

سلام‌های فراوان خدمت اسد جان. اول این‌که خیلی خوش‌حال‌ام که احوالات رو به به‌بود گذاشته و سری جنبانده‌ای. سلامتی‌ات پای‌دار اسد جان. دوم این‌که اسم نیک‌آهنگ رو باید بگذاریم نیک‌آفت! :) بیلی جان رو ببوس، روری می‌گه از ریخت و قیافه‌ی بیلی اشراف‌زادگی می‌باره. بی‌راه هم نمی‌گه ها!

 E-mail:  وارد نشده است

 URL:  وارد نشده است


 نويسنده: نیک آهنگ

سه شنبه، ۲۲ آذر، ۱۳۸۴ ساعت ۲۱:۴۲

اسد جان، خوشحالم حالت بهتره. امیدوارم همیشه سر حال و سالم باشی. و فعال!!!!

 E-mail:  nikahang@gmail.com

 URL:  http://www.nikahang.blogspot.com


 نويسنده: نرگس

سه شنبه، ۲۲ آذر، ۱۳۸۴ ساعت ۲۰:۲۷

چه خوب که بهترين/مگه نميدونين ايشون قراره ايرانو گلستون کنن!!/ماهی يه دسته گل البته کمه ها ولی خب استعدادشون خوبه!

 E-mail:  وارد نشده است

 URL:  http://www.sharabenoor.blogspot.com/


 نويسنده: م.ویس آبادی

سه شنبه، ۲۲ آذر، ۱۳۸۴ ساعت ۱۸:۱۲

خوشحال کسی که خر ندارد ....از کاه و جوش خبر ندارد.
خوب است که لینک ما را کسی که توقع آپ دیت دارد نگذاشته. یا اگر گذاشته لابد تا خالا برداشته... البته ایشان نیکا مردی است و هر چه بگوید هق! دارد.حداقل اینکه دیگرانی که من هم میخوانمشان را تحریک و نحریض بر نوشتن میکند

 E-mail:  veysabadi@yahoo.com

 URL:  http://khanesh.blogspot.com


 نويسنده: شهلا

سه شنبه، ۲۲ آذر، ۱۳۸۴ ساعت ۱۶:۵۵

آخی بمیرم الهی
اسد خان جان چی شده بود با تو؟
جریان ویروس چی بوده؟!
فعالیت در انجمن موسیقی رو چرا کنار گذاشتی؟
نمیدونم چی بگم ؟؟؟؟
خیلی شوکه شدم...

 E-mail:  وارد نشده است

 URL:  http://21mehr.com


 نويسنده: رک‌گو

سه شنبه، ۲۲ آذر، ۱۳۸۴ ساعت ۱۶:۴۷

تشبيه وبلاگ‌نويسی با آموختن موسيقی جالب بود. اين نيک‌آهنگ هم تازگی کمی زيادی به ديگران گير می‌دهد. اميدوارم اين بازی را بزودی قطع کند چون استعداد واقعی‌اش را مخدوش می‌کند.

 E-mail:  rokgoo@gmail.com

 URL:  http://rokgoo.blogspot.com


 نويسنده: گیسو

سه شنبه، ۲۲ آذر، ۱۳۸۴ ساعت ۱۶:۰۲

سلام آقا اسد
خوشحالم که بهتريد. يادم افتاد درباره سرگيجه تون يک چيزی را بگم و اون اينکه علائمی که شما قبلا گفتيد ممکنه مربوط به تهويه خونه باشه(اگر شما تهویه خوبی ندارید) که شايد خوب انجام نشه و در کشوری مثل دانمارک که آب و هوای مرطوب داره حتما بايد از تهويه ۲۴ ساعته استفاده بشه در غير اين صورت باکتری ها و ويروس ها در هوا فعال ميشن و باعث سردرد و سرگيجه و حتی سرفه ميشن...ما مدتی پيش اين مشکل را داشتيم و از وقتی هواکشی در خونه نصب کرديم که ۲۴ ساعت عمل تهويه هوا را انجام ميده ديگه مشکلی نداريم.
براتون آرزوی سلامتی و شاد کامی دارم

 E-mail:  وارد نشده است

 URL:  http://www.gissoo.blogfa.com


 نويسنده: عمو اروند

سه شنبه، ۲۲ آذر، ۱۳۸۴ ساعت ۱۵:۰۹

يعنی دوست داری که ایران اسلامی ما، آن‌لاین نباشد تا کسی بیاید و کرکره‌اش پائین کشد؟

 E-mail:  arvand92@yahoo.se

 URL:  http://weblog.zendehrood.com/DALYLEAFTAB


 نويسنده: آرمین گیله مرد

سه شنبه، ۲۲ آذر، ۱۳۸۴ ساعت ۱۵:۰۷

سلام ... وقتی برای گفتن خیلی خیلی خیلی زیاد داری اما وقت نمیکنی و وقت هم پیدا میوشد تنبلی میکنی یا پی سی سالم در دست نداری، چه باید کرد .... فکر کنم از وقتی که شورع به وبلاگنویسی کردم ...دویست تا سیصد صفحه دستنوشته در دفاتر و کشوها دارم و هنوز پاکنویس نشده و ده تا بیست پروژه نیمه کاره و خیلی بیشتر هنوز شروع نکرده و فقط در فکر موجود (از علمی تا فلسفی و ضدسیاسی و ترجمه مقالات و مکاتب و ...) ... اما کو وقت ....نخوابیدن هم درد را دوا نمیکند ، فقط چرک نویسها، افکار را زیاد میکند ......

 E-mail:  a.gilemard@gmail.com

 URL:  http://gilehmard.blogspot.com


 نويسنده: منیری

سه شنبه، ۲۲ آذر، ۱۳۸۴ ساعت ۱۵:۰۰

سلام عمو اسد،
خدا رو شکر که سلامتی حاصله و گویا ایام به کام. اگر این نیکان نبود چی، لابد مراسم کرکره پائین‌کِشون داشتیم دیگه!

 E-mail:  symoniri@gmail.com

 URL:  http://moniri.com




Copyright © 2005, Asdollah Alimohammadi. All rights reserved.
Designed by 1saeed.com.