My Danish Blog

« نوشته قبلی

  

صفحه اصلی

  

نوشته بعدی »


پیروزی اینترنت

Monday, November 12, 2007

قابل توجه سیاستمداران و کسانی که هنوز با پدیده اینترنت قهر هستند!

فردا سه‌شنبه، سیزدهم نوامبر، مردم دانمارک برای انتخاب نمایندگان پارلمان به پای صندوقهای رای خواهند رفت. با آنکه یکسالی از عمر دولت فعلی باقی مانده بود، نخست‌وزیر، سیزدهم نوامبر را برای انتخاباتی که معمولا هر چهارسال یکبار انجام می‌شود تعیین کرد. علت این انتخابات زودرس برمی‌گردد به نظرسنجی‌های اخیر موسسات آماری که شانس ماندن دولت فعلی را در قدرت نشان می‌دهد. و اما برتری و پیروزی اینترنت بر نشریه‌های سنتی(کاغذی) یکی از شگفتی‌های این انتخابات است. بر اساس تحقیق نشریه معتبر اینترنتی «دنیای کامپیوتر»، ۲۲ درصد از مردم دانمارک، اطلاعات،اخبار و تحرکات انتخاباتی را از طریق اینترنت پی‌گیری کرده‌اند که در این میان سهم نشریات سنتی تنها ۱۵ درصد بوده است. متاسفانه احزاب سیاسی دانمارک هم مثل همه‌جای دنیا هنوز پی به ظرفیت، پتانسیل موجود و اهمیت اینترنت در کارزار انتخاباتی نبرده‌اند و همچنان به شیو‌های سنتی عمل می‌کنند. جالب است که موفق‌ترین کاندیداها کسانی بوده‌اند که وبلاگ داشته‌اند، چرا که علاوه بر تبلیغ برنامه‌ی انتخاباتی با خوانندگان در ارتباط آنلاین بوده و در بخش نظرخواهی به پرسش‌های آنها پاسخ می‌داده‌اند. 


::: ایمیل :: اسدالله علیمحمدی :: 10:33 :::

LINK  | TrackBack 0 | Comment 4
دوستان به اين نوشته لينک داده‌اند:

پيام‌هاى زير براى اين يادداشت نوشته شده:

 نويسنده: حمید / میداف

Tuesday, November 13, 2007 ساعت 14:24

اسد جان
ممنون از توضیح‌ات
ضمنا وبلاگ را کمی دستکاری کردم فکر می‌کنم اینک بدون مشکل باز شود.

بیلی و من: سپاس

 URL:  http://hamid-midaf.blogspot.com/


 نويسنده: حسین

Tuesday, November 13, 2007 ساعت 02:11

دورد به شما آقا اسد


 نويسنده: حمید / میداف

Monday, November 12, 2007 ساعت 22:14

اسد عزیز
جریان انتخابات دانمارک اینجا در آلمان نیز از طریق رسانه‌ها دنبال می‌شود.
سپاسگزارم بابت لینک در بلاگ نیوز. تعجب کردم نوشته‌ای وبلاگم باز نمی‌شود و پسورد می‌طلبد چون تاکنون کسی چنین چیزی به من نگفته بود . باید تحقیق کنم ببینم جریان چیست؟
من در سپاس از محبت‌ات کامنتی زیر نظریه خودت در بلاگ نیوز گذاشتم که نپذیرفت و نوشت شما دیگر کاربر نیستید!!!!
تعجب کردم!
باید از ممد بپرسم جریان چیست؟

بیلی و من: حمیدجان در مورد کامنت گذاشتن در بلاگ نیوز باید با همان کاربری که وارد مدیریت می شوید کامنت بگذارید علت آن هم را سعید حمله ی ناگهانی ویروسهای نامرد به ساحت بلاگ نیوز می داند

 URL:  http://hamid-midaf.blogspot.com/


 نويسنده: محمد واعظی

Monday, November 12, 2007 ساعت 14:44

سلام
از محبت تو سپاسگزارم . سلسله مقالاتی در حال تهیه دارم با موضوع وبلاگستان . اولینش در مورد بازی هاست ، در بعدی هم علل افول وبلاگستان را بررسی می کنم .
یا حق

 URL:  http://www.deltang.ir


شما می‌توانيد پيام خود را در قسمت زير وارد نماييد:

نام:

E-mail:

حفظ داده ها:

URL:

متن:

 

 


يادآوری می‌شود، به دليل جلوگيری از کامنت‌های حاوی تبليغ، کامنت شما پس از بازبينی منتشر خواهد شد. از توجه و صبر شما سپاسگزارم.



Copyright © 2005, Asdollah Alimohammadi. All rights reserved.
Designed by 1saeed.com.