My Danish Blog

« نوشته قبلی

  

صفحه اصلی

  

نوشته بعدی »


عذرخواهی از بیلی

Friday, January 14, 2005

عادت دارم در حین وبگردی در وبلاگستان اگر به مطلبی بربخورم که نامی از سگ برده باشد برای بیلی بلند بلند میخوانم و با مشورت او کامنتی می نویسیم. دو روز پیش به وبلاگ آشپزباشی سرزدم دیدم نوشته:

"امشب حالم خوش نيست. سگ اخلاقم. سگ اخلاق تر از معمول. از صبح همه چيز درهم و برهم است. عصبي‌ام ، حسابي. يا بهتر بگويم عصبي بودم. الان کرخت و خسته و کوفته‌ام. بي‌رمق".


طبق معمول برای بیلی متن را خواندم و این کامنت را برایش گذاشتیم:

"نميدانم چرا اوقات تلخي هايمان را به اخلاق سگي تشبيه مي کنیم، من که با بیلی زندگی می کنم خوش اخلاق تر از سگ موجودی ندیدم. اینطور نیست بیلی؟

جالب آنکه آشپز باشی بعد از خواندن کامنت ما انگار ناراحت می شود و از بیلی عذر خواهی می کندو این اولین معذرت رسمی یک وبلاگ نویس از یک سگ است، آشپزباشی در پاسخ کامنت بیلی و من می نویسد:

" من اینجا رسمأ از بیلی عذرخواهی می کنم. شاید این اولین بار باشد در تاریخ وبلاگستان که یک وبلاگنویس از یک سگ پوزش می طلبد! (این را یک جائی یاداشت کنید، URL بنده فراموش نشود!) نمي‌دانم بايد از سگ‌ها شروع کرد و به آدم‌ها رسيد يا برعکس، وقتي راه و رسم رعايت حقوق ديگر انسان‌ها و عذرخواهي از خطاي رفته را آموختي به حيوانات مي‌رسي و از اينکه لفظ "اخلاق سگي" را بکار برده‌اي شرمنده‌ي سگ ها مي‌شوي. راستش همين امروز صبح که داشتم کامنت‌هاي پاي مطلب را مي‌خواندم، به ذهنم رسيد که از سگ چه ديده‌ام که مي‌نويسم اخلاق سگي؟ هيچ. جز يک جفت چشم مهربان، مهر و محبت، وفاي به عهد...و اي ، اگر از مواهب "سيويليزاسيون فرانسز" بهره‌مند باشي، مختصري "چيز" به کف کفش! که تازه آنهم تقصير سگها نيست.
اين درست نيست که آدم هروقت اخلاقش گ...مرغي‌ست، پاچه‌ي سگ‌ها را بگيرد. آه ...گفتم مرغ!... العفو سرکاران عليه، العفو اي خالقين تخم، العفو...

ما هم عذر خواهی آشپزباشی را برای بیلی خواندیم گفت براش بنویس:

آشپزباشی جون اگه همه آدما مثل تو بودند شاید شما انسانها در صلح و صفا زندگی می کردید، حالا ما سگها به درک. میدونم که فکر کردی منو رنجوندی، اما تو بهتر میدونی بعضی از آدما همنوع خودشون رو تیکه پاره می کنند و نه تنها معذرت نمیخان، طلبکارم میشن و خودخواهانه به خودشون میگن "اشرف مخلوقات". عذرت را پذیرفتم و هیچ دلخوری از تو ندارم، البته نمیدونم مرغها اعتراض کنند یانه؟ اگه سگ داری براش سلام دارم.

یک خبر بامزه: در جمهوری اسلامی مدتهاست ایران شده به دو نیمه ی زنانه و مردانه و برای اینکه این جدایی کامل شود خبرگزاری مخصوص خواهران هم افتتاح شد. اینجا را کلیک کنید


::: ایمیل :: اسدالله علیمحمدی :: 07:36 :::

LINK  | Comment 22
دوستان به اين نوشته لينک داده‌اند:

پيام‌هاى زير براى اين يادداشت نوشته شده:

 نويسنده: آرتميس

Monday, January 17, 2005 ساعت 12:11

عمو اسد سلام . اين بيلي شما خيلي فكوره ها

 URL:  http:// www.rahro53.persianblog.com


 نويسنده: سروین

Monday, January 17, 2005 ساعت 10:48

عمو اسد امروز هم يك چيستان تازه مينويسم بلكه بكمك بيلي بتواني حل كني و جايزه بگيري اگر تا روز جمعه نتوانستي پاسخ هر سه چيستان را ميدهم و جايزه مال خودم.

 URL:  http://sarvin-8.persianblog.com


 نويسنده: زيتا

Monday, January 17, 2005 ساعت 02:56

سلام.در اوايل انقلاب،براي يك كار اداري به شهرستاني به ماموريت رفته بودم.يكي از دوستان از سر لطف،با كلي آب و تاب مرا به رييس دادگاه انقلاب يكي از شهر هاي اطراف معرفي كرد.ايشان با لحني نسبتن دوستانه از اينكه آرايش داشتم به من ايراد گرفتند.در پاسخ به شوخي و جدي از جمله گفتم:كاش ميشد ما حانمها را در يك شهر و آقايان را در شهر هاي ديگر اسكان بدهند كه اينهمه مشكل ايجاد نشود:پس از 2ساعت وقتي ميخاستم از اداره خارج شوم،دربان يك نامه داد دستم كه ميگفت تا اطلاع ثانوي نميتوانم از شهر خارج شوم.يعني ممنوع الجروج از آن شهر بودم تا دادگاه تشكيل شود.

 URL:  http://ertebatbamihan.persianblog.com


 نويسنده: hamid

Sunday, January 16, 2005 ساعت 09:00

چقدر قشنگ بود!لذت بردم.

 URL:  http://farasoo0.persianblog.com


 نويسنده: پانته‌آ

Sunday, January 16, 2005 ساعت 04:44

کامنتها رو ميخونم، اما احتمالاً فرمایش شما رو ندیده بودم. از اونجایی که وبلاگ قدیمیتون رو هنوز آپدیت میکنید متوجه هم نشده بودم. با کمال معذرت لینک رو اصلاح کردم.

 URL:  http://ghorbatestan1.blogspot.com/


 نويسنده: سوال و جواب ايرانی

Sunday, January 16, 2005 ساعت 02:05

بابا حالا طفلك يه چيزي گفت. ببين جه كار كردي كه به عذر خواهي افتاد :) ولي سگت حال جادوگري كرده ها ا ا ا :)

 URL:  http://iaa.persianblog.com


 نويسنده: man

Sunday, January 16, 2005 ساعت 01:45

سابق بر اين تكيخ كلامم زندگي سگي بود ولي چند وقتي است اين بيلي پدر سگ را كه ميبينم چطور يكنفر را دارد كه عاشقانه دوستش ميدارد(بي هيچ چشمداشتي)دنبال واژه جديد ميگردم.

 URL:  http://www.yaraghanl.oersianblog.com


 نويسنده: بارانی

Sunday, January 16, 2005 ساعت 01:14

اوقات سگي ميتونه بهترين اوقات منم باشه. مگه نه ؟

 URL:  http://baraani.blogspot.com


 نويسنده: سرگردون

Sunday, January 16, 2005 ساعت 01:05

سلام معذرت که دیر بهت سرزدم. خونه نو مبارک


 نويسنده: عبدالقادر

Saturday, January 15, 2005 ساعت 12:40

سلام به تو و بیلی. من هم شما را لینکیدم تا دوباره شما باشید و نخندید.

 URL:  http://balouch.blogspot.com


 نويسنده: خدابيامرز

Saturday, January 15, 2005 ساعت 11:29

سلام عليكم

آيا بهتر است آدم سگ خوبي باشد؟ يا آدم بماند و بد باشد. يا سگها بروند و آدم شوند!

مسئله اينهاست!

 URL:  http://aorta.special.ir


 نويسنده: agha khare

Saturday, January 15, 2005 ساعت 09:30

بيلی جان در مورد عکس بايد بگم حق با صاحبته . نه اينکه تو ده ما عکاسی گرون بود بابا خدا بيامرزم اون موقع عکس تام کروز دهمون رو گذاشت تو آلبومم که يعنی اين عکس پسرمه ! حالا چرا تام کروز رو صاحبت ميگه قاطر ؟ بايد بگم آخه هم قاطر و هم تام کروز بچه شون نميشه ! اما خدائيش اين صاحبت خيلی تو شناخت خر ها تبحر داره ! نه اينکه لره !!!!

 URL:  http://


 نويسنده: لاله

Saturday, January 15, 2005 ساعت 09:27

سلام/يه چيز جالب بگم؟/يادمه وقتي پنج سالم بود پاي تلفيزيون نشسته بودم كه ديدم يه آقاهه داله دلباله سگها خوب ميگه/من چون از سگا مي تلسيدم از مامانم پلسيدم مامان اين اقاهه كيه؟ مامانم گفت اين جهيزيه تلفزيونه/اسمش هم اقاي قلائتي هست/حالا هي بگين لئيس نه ببخشين رئيس روئسا بدن

 URL:  http://www.roselaleh.persianblog.com


 نويسنده: رنگین کمان عشق

Saturday, January 15, 2005 ساعت 04:34

كلا از حيوون مي ترسم. تو خونه دو تا مرغ عشق دارم با سلام صلوات واسشون دون مي زارم. اينقدر منتظرمي شم تا برن تو لونه بعد لواشي دستم را مي برم تو قفس واسشون دون مي زارم ولي عاشقشون هستم.

 URL:  http://ranginkamaneeshgh.persianblog.com


 نويسنده: رنگین کمان عشق

Saturday, January 15, 2005 ساعت 04:31

سلام مرسي كه سراغ حال ما را گرفتيد. خير بنده در جوار كار هستم. و مرخصي بي مرخصي تا اطلاع ثانوي. و از آنجا كه دچار نوعي كرختي و بي رمقي شدم ترجيح مي دهم اين دوران سپري بشه بعد دوباره كولاك مي كنم. مثل توپ. به هر حال متشكر به اين بيلي سلام منو برسون روي ماهشو مي بوسم(دروغ ميگمااا. يه وقت نياريتش جلو كه از سگ مي ترسم بد جور).

 URL:  http://ranginkamaneeshgh.persianblog.com


 نويسنده: agha khare

Saturday, January 15, 2005 ساعت 03:41

سلام بيلي لينكت را گذاشتم بيا ببين .. اگه خواستي اسم صاحبت رو بر دارم كه قشنگ تر بشه بگو .. فداي دمت خره

 URL:  http://


 نويسنده: آشپزباشي

Friday, January 14, 2005 ساعت 11:58

بله خواندم. تقريبا همان زمان که روي صفحه آمد. ممنونم از سلام بيلي با اينکه سگ ندارم.


 نويسنده: سورئالیست

Friday, January 14, 2005 ساعت 11:29

اگه وبلاگ من هم بياي..‘عادت خوبيه...قبول دارم..

 URL:  http://persiansurrealist.blogspot.com


 نويسنده: meisam

Friday, January 14, 2005 ساعت 10:18

!!!!!امروز رفتم یک اکانت جدید گرفتم تا باهاش بتونم بلاگ رولینگ رو باز کنم.برای احترام به بیلی لینک اینجارا هم نوشتم بیلی واسدخان!!!!!)کم کم دارد از خودت معروفتر و محبوبتر میشود).راستی این جناب اشپزباشی از زمینه تاریخی روابط این بیلی و بقیه فک و فامیل(منظورم اهالی بلاگستان است)خبر دارد که اینگونه جعل تاریخی میکند؟

 URL:  http://wwwkhamol.oersianblog.com


 نويسنده: آرمین گیله مرد

Friday, January 14, 2005 ساعت 08:38

سلام ... عادت داریم برای ثبات بیگناهی خود گنه خود را گردن دیگران بیندازیم. بنابرین رفتارها خود را به حیوانات میچسبانیم تا انسان نمای خوب خود را حفظ کند ...

 URL:  http://gilehmard.blogspot.com


 نويسنده: khashayar

Friday, January 14, 2005 ساعت 08:36

مرسي
مطالب جالبي بود

 URL:  http://www.24.blogfa.com


 نويسنده: samira

Friday, January 14, 2005 ساعت 08:19

سلام! اي كه الهي من قربون اين بيلي برم كه هر بار اسمش مياد يا يكي از عكساشو كه تو كامپيوترم دارم رو نگاه ميكنم دلم ضعف ميره!... اين اشپز باشي هم واقعا نشون داده ادم متمدنيه! خوشم اومد! حالا ميرم بهش سر ميزنم!

 URL:  http://samira5.persianblog.com




Copyright © 2005, Asdollah Alimohammadi. All rights reserved.
Designed by 1saeed.com.